top of page
Massimo_logo-removebg-preview_edited.png

Upplev glädjen av

en smakrik

pizza!

Saknar du den underbara smaken av en äkta, härlig pizza? Kolla in vår meny, gör din beställning idag, smaka och njut av en fantastiskt god upplevelse!. 

Vill du upptäcka den smakrika menyn från Norrköping eller Linköping?

Deg
Baka som en profess?
Krossade tomatsås
Njuter av en slice pizza
En klassiker
Selfe med Massimo pizzor
Startsidan

Välkommen till vår pizzavärld!

Där varje tugga är en smakupplevelse som tar dig tillbaka till naturen. Vi är passionerade för färska och naturliga råvaror, och det märks i varje pizza vi skapar. Vårt äventyr började med en enkel tanke - att erbjuda det bästa av naturliga råvaror på en pizza. Därför är vi noggranna med våra råvaror, vilket ger oss möjligheten att hålla våra pizzor fyllda med färskhet och kärlek. Varje tomat är mogna i solen, varje grönsak är noga utvald och varje ost är krämig och oemotståndlig.

Vi tror att äkthet är nyckeln till en fantastisk pizzaupplevelse. Därför håller vi våra recept enkla och ärliga. Ingen konstighet, bara äkta pizzahantverk som låter smakerna tala för sig själva. Men vår passion sträcker sig bortom pizzan själv. Varje pizza är inte bara en maträtt, det är en personlig upplevelse som vi vill att du ska minnas och älska. Så kom och låt oss ta dig med på en smakresa, där varje tugga är en hyllning till äkta pizzahantverk.

Välkommen till Massimo- där vi gör pizza med hjärtat och naturensfärger som vår inspiration.

Catering

Vill du beställa ett större antal pizzor?

Oavsett om ni planerar en stor fest eller en mysig sammankomst, är vi här för att leverera goda pizzor direkt till er. Låt oss veta vilka pizzor ni längtar efter från vår läckra meny, så ser vi till att fixa allt med leveransen och leveranskostnaden beror på hur långt vi behöver köra

 

(OBS! Vi har ett minimum på 15 pizzor för leverans, men för mindre beställningar kan ni alltid smidigt använda wolt, foodora eller UberEats.)

 

Ser fram emot att få göra er tillställning extra smakrik och minnesvärd!

Kock som förbereder pizza
pr5.jpg

Pizzakit

Kom gärna förbi och ta med dig vår egenfärska pizzadeg (35:-), tomatsås med smak (20:-) och härlig mozzarella (20:-). Du kan handla dem var för sig för totalt 75:- eller satsa på ett paket för bara 65:-. Att beställa är superlätt – bara gör det på samma sätt som när du beställer din favoritpizza.

Tips & Råd

Hetta upp ugnen.

Strö rikligt med vetemjöl på en torr bänk. Forma degen försiktigt till en rund puck. Tryck lätt på degen med fingrarna, arbeta från mitten och utåt. Lämna en fin kant. 

Flytta pizzabotten till en bakplåt (eller pizzasten) med ett tunt lager olivolja. Justera kanterna efter behov. Degen är robust. Bred ut tomatsåsen med en slev och förgrädda i ugnen, cirka 5 minuter beroende på ugnens temperatur.

Efter förgräddning, lägg på mozzarellan och eventuella toppings. Grädda ytterligare cirka 5 minuter tills kanterna är gyllenbruna.

Njut av din hemlagade neapolitanska pizza!

Dela din pizza på Instagram och tagga oss för chansen att vinna 2 pizzor från oss, Vi väljer ut bästa pizzan varje månad. 

  • Facebook
  • Instagram
dough.jpg
bottom of page